Oud-leerlingenbond

In 1990 groeide het idee bij enkele leerkrachten van onze school om de band met de afgestudeerde leerlingen levende te houden. De oud-leerlingenbond was een feit en datzelfde jaar nog vond de eerste oud-leerlingenavond met succes plaats.
Ondertussen is de oud-leerlingenbond uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het College.
Ieder jaar vinden er zelfs twee reünies plaats, één na de krokusvakantie – voor de alumni die dan 5, 10, 15, 20, … jaar afgestudeerd zijn – en één in november – voor de oud-leerlingen uit de laatste vier afstudeerjaren.
Deze reünies zijn een uitgelezen kans om herinneringen op te halen en bij te praten. Wij hopen u dan ook op deze reünies te mogen verwelkomen. En vergeet dan zeker niet af te spreken met uw klasgenoten. Tot dan!
Oproep:
Bent u een oud-leerling van onze school en voelt u zich geroepen om als contactpersoon op te treden voor uw vroegere klas? Stuur ons dan gerust een mailtje met uw gegevens.
U kan zich als oud-leerling ook altijd inschrijven op onze mailinglijst. Zo kunnen wij u op de hoogte houden van onze activiteiten en blijft ons adressenbestand up-to-date.
Voor meer informatie kan u terecht op bevegem-oudleerlingenbond@olvczottegem.be.

Geert Baekelandt
Voorzitter oud-leerlingenbond

Leden:
Guido De Staerke, Jan De Clercq, Stefan Pien, Frederik Droesbeke, Geert Busschop (schatbewaarder), Maaike Van Liefde, Hans De Four, Peter Gosseye, Cecile Pauwels, Stefaan De Langhe (directeur), Kristine Braeckman (adjunct-directeur), Nicole Courtyn, Koen Petit, Steven Galle en Indra Haegeman.